Trener košarkaša Andrea Trinkijeri rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u narednu fazu takmičenja Evrokupa, iako ne zavisi sve od crno-belih u tom duelu.

„Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prodjemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas“, rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Povezana vest:  Uspeh koji se dugo čekao

Partizan sutra od 20 časova dočekuje Turk Telekom iz Ankare, dok se večeras sastaju Zenit i ASVEL, odnosno Trento i Valensija. Uz pobedu protiv turskog tima, crno-belima je za prolaz u narednu fazu potrebno da se poklope rezultati u preostale dve utakmice.

„Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo“, rekao je Džok Lendejl.

Povezana vest:  Pešić se uzda u motivaciju svojih košarkaša

Partizan je saopštio da je od Evrolige stigla nova kazna od 2.500 evra zbog bacanja papirnih rolni na meču protiv ASVEL-a.