hala_pionirNLB LIGA

 

Partizan mt:s  sutra u 17 časova u Pioniru dočekuje Igokeu

 

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju 5. decembra dočekuju ekipu Igokee. To će biti prvi zvanični susret ove dve ekipe.

Centar crno-belih Raško Katić kratko je prokomentarisao prethodnu utakmicu Partizana koju s u izabranici Vlade Jovanovića odigrali u Moskvi:

-Što se utakmice u Moskvu tiče, ta priča je na svoj nalin ispričana na terenu. Odgledao sam utakmicu dan posle i krećem od sebe, stvarno sam loše odigrao, ništa mi nije polazilo za rukom. Ako je trebala jedna utakmica da nam izgleda ovako, nadam se da je to ta i da se u ovoj sezoni više neće ponoviti takva naša igra. Ni u odbrani ni u napadu nismo bili prisutni na nivou koji je neophodan za takav intenzitet utakmice. Mi jesmo imali želju da pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat, ali smo znali da će to biti izuzetno teško, ipak nismo smeli da dozvolimo takav poraz. Naravno, nismo izgubili sve, još uvek su pred nama mnogo važne utakmice koje nam pružaju mogućnost za dalji plasman i bitno je da se fokusiramo na njih – rekao je Katić.

Povezana vest:  Džikić: Morali smo da igramo na rezultat u drugom poluvremenu

Utakmica sa Igokeaom je još jedan važan ispit za momke iz Humske 1 u regionalnom takmičenju. Centar Partizana mt:s je izneo je svoja očekivanja:

-Utakmica sa Igokeom je jedna od važnijih koje nam dolaze. U Jadranskoj ligi nemamo više pravo ni na jedan kiks. Moramo da počnemo da dajemo u regionalnom takmičenju mnogo više nego što smo davali do sada, kako bismo poboljšali naš skor. Igokea je kvalitetan tim i sigurno nas ne čeka lak zadatak. Ali više nema opuštanja. Moramo rezultatom na parketu da pokažemo svima da ovaj tim ima kvalitet za više frontova – zaključio je Katić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Generalni menadžer Lejkersa traži "trade", ostali ogorčeni

Ulaznice ze nedeljni meč će se prodavati na blagajni hale Pionir na dan utakmice od 14 časova do početka susreta. Cene karte za tribine je 100 dinara, a za parter 200 dinara.