dusan_kecman_par1_kos

Kecman: ne biramo rivala u polufinalu plej-ofa

 

Košarkaš Partizana Dušan Kecman istakao je danas da „crno-beli“ ne žele da razmišljaju o rivalu u polufinalu plej-ofa domaćeg šampionata.

Kecman je podsetio da je uoči poslednjeg kola Superlige Srbije, koje je zakazano za 21. maj, situacija u borbi za treće i četvrto mesto prilično zamršena.

-Partizan u svakoj utakmici mora da ide na pobedu – poručio je Kecman i dodao da je, prema njegovom mišljenju, „najozbiljniji kandidat za plasman u finale plej-ofa vršački Hemofarm“.

Povezana vest:  Rasprodata Kombank arena

„Crno-beli“ će u poslednjem, 14. kolu Superlige dočekati Hemofarm u meču koji ni njima ni gostima iz Banata u rezultatskom smislu ništa ne znači, s obzirom da je Partizan uoči doigravanja za titulu sigurno prvi, a „farmaceuti“ su i teoretski obezbedili durgu poziciju.

-Hemofarm igra dosta dobro u ovom delu sezone. Nas može da hrabri činjenica da sa njima imamo pozitivan bilans i da igramo dobro – napomenuo je Kecman.

Povezana vest:  Mladi košarkaši Srbije pobedili Češku

Češki internacionalac Jan Veseli nije se složio sa konstatacijom da će predstojeći meč sa Hemofarmom biit revijalnog karaktera.

-Za nas nema utakmice bez značaja. Tako smo naučeni. Moramo da opravdamo poverenje stručnog štaba i navijača i potrudimo se da uvek damo maksimum – zaključio je Veseli.