sarloa_trener

EVROLIGA

Boci: Dosta su gosti pobeđivali na našem parketu

 

Trener belgijske košarkaške ekipe Šarlroa Ðovani Boci rekao je danas da njegov tim ove sezone igra bolje u gostima, ali da će u četvrtak protiv Partizana pokušati da dođe do prve pobede kod kuće u Evroligi.

-Navijači nas sa pravom kritikuju, jer smo ove sezone najbolje partije pružali u gostima. Samo razmišljam o tome kako možemo da pobedimo u četvrtak. Ne smemo više da dozvolimo da gosti kontrolišu situaciju na našem parketu. Potrebno je i da u timu imamo dva ili tri košarkaša koja će da odigraju na vrhunskom nivou. Ne predajemo se i očekujem da će nam navijači pomoći – rekao je Boci.

Povezana vest:  Mega ne želi da se preda protiv Zvezde

U prvoj utakmici koja je odigrana 3. novembra u Beogradu, ekipa Partizana je slavila sa 91:81, ali je do bodova došla tek u završnici meča.  Šalroa je jedinu dosadašnju pobedu u Evroligi zabeležio u gostima protiv turskog Efesa. Crno-beli će u Belgiji ove sezone prvi put igrati bez centra Nikole Pekovića, koji se vratio u redove NBA ligaša Minesote.

Povezana vest:  Sjajna partija Jokića u pobedi Denvera

-Ponovo nam se pruža lepa prilika da pobedimo i verujem da znamo kako to da učinimo. Važno je da odigramo jaču odbranu i da bolje koristimo šanse u napadu. Partizan je, čak i bez Pekovića, izuzetno jaka ekipa i ima dobrog trenera – rekao je bek belgijske ekipe Džastin Hamilton.

Utakmica osmog kola C grupe Evrolige Šarlroa – Partizan igra se u četvrtak od 20.30 u Belgiji.

Povezana vest:  Teodosić se vraća u CSKA?