vlada_jovanovic_logo_vel_kznJovanović: Imamo problem u igri

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović ocenio je nakon pobede nad Igokeom (77:72) u utakmici desetog kola regionalne NLB lige da „crno-beli“ imaju problem u igri.

Komentarišući poslednja izdanja njegovih izabranika, Jovanović je rekao da su timu Partizana „potrebne pažljive analize učinjenog“ kako bi se uočilo gde greše.

-Možda ćemo ponovo morati da čekamo na uklapanje novog člana ekipe, Kurtisa Džerelsa, a ne bih odbacio ni mogućnost da je u poslednje vreme došlo do opuštanja – rekao je Jovanović, koji smatra da je jedini „lek“ za novonastalu situaciji „pojačani rad na treningu“.

Povezana vest:  Vasić u Crvenoj zvezdi

Mladi stručnjak podsetio je da su „crno-beli“ i tokom večerašnjeg okršaja napravili dosta grešaka i da je „najgore to što su te greške bile povezane“.

-Nadam se da će plejmejker Džerels biti sve bolji kako sezona odmiče. Treba imati razumevanja za njega pošto je imao samo par treninga sa novim saigračima. Očekujem da se naša igra dodatno popravi kada se on poptuno uklopi – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Djordjević: Svi su zaslužili poziv, treba skinuti breme sa igrača

Trener Igokee Slobodan Klipa priznao je da je ekipa koju predvodi sa klupe došla u Beograd sa željom da iznenadi branioca trofeja u regionalnom takmičenju.

-Pokušali smo da iskoristimo njihov loš momenat nakon dva uzastopna poraza. Partizan je, međutim, pronašao način da nas pobedi i iako nije blistao zasluženo je stuigao do novih bitnih bodova – zaključio je Klipa.

Povezana vest:  Maljković: Privukla me je ideja kluba, ali i Francuska