veolia (1)Veolia transport od danas prevozi košarkaše Crvene zvezde

 

Igrače i stručni štab Košarkaškog kluba Crvena zvezda od danas će, na sve utakmice koje igraju van Beograda, prevoziti autobusi Veolia transporta, saopšteno je iz tog preduzeća.

Ugovor o saradnji kojim je Veolia transport postala zvanični prevoznik košarkaša KK Crvene zvezde za ovu sezonu potpisali su direktor Veolia transporta Kles Gothold i generalni sekretar Crvene zvezde Mirko Pavlović.

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan obezbedio plasman u završnicu Evrolige

„Prepoznali smo entuzijazam ljudi koji trenutno vode Zvezdu i zadovoljstvo nam je što imamo priliku da sarađujemo sa jednim od najtrofejnijih košarkaških klubova u Srbiji. Kao svetski lider u oblasti saobraćaja imamo veliko iskustvo u saradnji sa uspešnim sportskim kolektivima, tako da je saradnja sa Zvezdom još jedan poslovni izazov,“ rekao je Gothold, posle potpisivanja ugovora.

Povezana vest:  25. KOLO NLB LIGE, Široki deklasirao FMP

On je istakao da taj ugovor ima i veći značaj, „jer omogućava da se razvije jedan sport koji je doneo mnogo radosti građanima Srbije, kao zemlji košarke“.

Pavlović je istakao značaj podrške Veolia transporta Crvenoj zvezdi, u trenutku izuzetno važnom za taj klub.

Ugovorom se predviđa da će košarkaši i stručni štab KK Crvena zvezda imati na raspolaganju najmoderniju flotu autobusa Veolia transporta, koji ispunjavaju najviše ekološke i bezbednosne standarde, navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  KUP RADIVOJA KORAĆA 2011, Uvalin: Cvetković prelomio utakmicu

Veolia transport u Srbiji raspolaže sa 220 autobusa od kojih više od 70 saobraća na međumesnim linijama, dok u Beogradu saobraća njih 65 na 11 linija javnog gradskog saobraćaja.

veolia (2)