mihajlo_uvalin_cz_rad (4)Zvezda u Pioniru protiv Cedevite

 

U subotu, 11.12.2010 godine, sa početkom u 17 časova igra se 11.kolo NLB lige gde košarkaši Crvene zvezde u „Pioniru“ dočekuju ekipu Cedevite. Trener crveno belih Mihailo Uvalin je izjavio da će njegova ekipa na utakmici sa Cedevitom pokušati da nastavi sa podizanjem forme u regionlanom takmičenju, i da će uz pomoć navijača uspeti da iznenadi jednu od najboljih ekipa u NLB ligi.

Povezana vest:  Evroliga novčano kaznila Zvezdu

-Čeka nas težak meč, protiv veoma iskusne i kvalitetne ekipe. Tu su tri Amerikanca, nekoliko igrača sa evroligaškim iskustvom poput Vedrana Vukušića, Roberta Trohe i Marina Baždarića. Rezervni plej je 38-godišnji Vladimir Krstić. Pokušaćemo da ponovimo igru iz duela sa Cibonom i Hemofarmom. Nema rezultata ako se ne pomučimo. Uz pomoć navijača, koji nam daju krila i kada nam ne ide, imamo čemu da se nadamo – rekao je Uvalin.

Povezana vest:  Milerov potez najbolji u osmom kolu, Rendolf najkorisniji igrač

Zvezdin bek , Luka Drča izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

-Cedevita je do sada ostvarila šest pobeda, pa je u grupi od sedam ekipa koje dele lidersku poziciju na tabeli. Samim tim je i favorit na sutrašnjem meču – ali bek crveno-belih Luka Drča ne misli da je Zvezda unapred izgubila.

Povezana vest:  Vučić: Sutra o novcu koji Zvezda i Partizan dobijaju od države

-Zvezda u Pioniru ne može da bude autsajder, a sa obzirom da smo konačno kompletirali ekipu očekujem i pobedu – istakao je Drča.

Za subotnji meč, KK Crvena zvezda je odlučila da nagradi svoje verne navijače i obezbedi slobodan ulaz na tribine.