connect_mtv_premijera_1U ponedeljak, 13. decembra u 20 sati na regionalnom MTV-ju premijera  spota “Božićnica” grupe Connect

 

S prvim snegom u Zagrebu, tačnije na njegovom krajnjem zapadu, u Zaprešiću,  snimljena je nova pesma grupe Connect koju su ovi simpatični momci simbolično nazvali “Božićnica”, dok će spot imati svoju premijeru na regionalnom MTV kanalu u ponedeljak, 13. decembra u 20 sati.

 

Povezana vest:  Objavljen novi album grupe twenty on pilots

U “Božićnici” Connectovcima gostuje mlada talentovana pevačica Iva Ajduković. Režija spota pripala je Darku Drinovcu, a snimanje je završeno u samo jednom danu u pravom božićnom duhu. Deda Mraz, njegove sexy pomoćnice, bogata trpeza, topla atmosfera kamina, lampice, jelka i zabava glavna su tema spota.

 

connect_mtv_premijera-Drago nam je da nas je vreme poslužilo jer, za razliku od Zagreba, u Zaprešiću je sneg bio do kolena. Uživali smo u snimanju i jedva čekamo da spot bude gotov jer mislimo da će ovo biti među našim najboljim, ako ne i naš najbolji spot do sada. U spotu je učestvovalo 20ak statista, većinom naših prijatelja jer smo hteli da dočaramo pravu božićnu atmosferu, Connect atmosferu. Pesma nije baš lagana kao klasične božićne stvari – pojašnjavaju Connectovci i dodaju:  – Odlučili smo da napravimo jako veselu i ritmičnu božićnu pesmu koja bi mogla da posluži kao alat za dobar božićni party. A zašto baš “Božićnica”? 95% zaposlenih verojatno i ove godine neće vidti svoje božićne plate, pa smo mi odlučili da podelimo božićnice u audio i video obliku!

Povezana vest:  Novi rekord! Preko 11.000 ljudi već spremno za EXIT 2014!