vlado_jovanovic_par_zalNLB LIGA

 

Jovanović: Loše smo otvorili utakmicu

 

Košarkaši Partizana mt:s nisu uspeli da nadigraju Zadar u dvorani „Krešimir Ćosić“ i tako su upisali šesti poraz u NLB ligi. Loše prvo poluvreme skupo je koštalo crno-bele koji su, doduše, uspeli da uvedu meč u neizvesnu završnicu. Ipak, domaćin je imao više sreće.

 

Povezana vest:  EVROLIGA, Gist: Sjajan je osećaj

Zadar je u neizvesnoj završnici slavio rezulatom 91:88, a trener Partizana Vlade Jovanović i ovaj put je nezadovoljan početkom meča.

 

-Ovo je svakako još jedna, treća utakmica u nizu koju smo jako loše otvorili, sa veoma slabom energijom. Pre svega smo dozvolili njima da već u 12. minutu postignu veliki broj koševa koji nije dozvoljen čak ni za poluvreme. Pokušali smo kasnije da se konsolidujemo, tu smo nešto delimično i uradili. U trećoj i četvrtoj četvrtini smo bili daleko bolji u napadu, ali smo potrošili veliku energiju kako bismo stigli njihovu veliku prednost koju su do tog trenutka napravili. Nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju.

Povezana vest:  Održan turnir u 3x3 basketu Red Bull Half Court - tim Novi Sad pobednik basketaškog spektakla na Limanu

 

Partizan u dosadašnjem delu regionalne lige ima samo pet pobeda iz 11 kola, a u naredom, 12. kolu dočekuje prvoplasiranu ekipu Krku iz Novog Mesta. Pre toga, crno-bele u sredu, 15. decembra očekuje reklo bi se ključna utakmica u ovom delu sezone, duel 9. kola Evrolige sa Prokomom u „Pioniru“.