KK Crvena zvezda mts otvara novu sezonu u ABA ligi utakmicom protiv ekipe „Primorske“ u nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Crveno-beli odbranu titule počinju u renoviranoj dvorani koja nosi ime velikana jugoslovenske i srpske košarke bez pomoći svojih navijača, jer će zbog kazne koja je izrečena našem klubu od strane ABA lige, prva dva meča kao domaćin u novoj sezoni, igrati uz delimično prisustvo publike.

Klub podseća da je KK Crvena zvezda kažnjen sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u „VIP“ i „svečanu ložu“ na prve dve utakmice – u 1 i 2.kolu protiv ekipa Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.

Povezana vest:  NBA VESTI, Atlanta produžila niz protiv Vašingtona, slavlje Klipersa

Tim povodom održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kome su prisustvovali predstavnici kluba, policije, redarskih i svih službi koje će biti uključene u organizaciju utakmice.

Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, vlasnici sezonskih karata za VIP ložu i počasna mesta, ulaze na službeni ulaz 2. Biće smešteni u sektoru VIP loža.

Povezana vest:  Nikolas napustio CSKA

Klub se ovom prilikom izvinjava svim vlasnicima sezonskih ulaznica za tribine, partere B i 4, bele i plave lože, i sve koji su želeli da vide crveno-bele u nedelju, zbog nemogućnosti da ih ugosti na premijernoj utakmici u dvorani „Aleksandar Nikolić, zbog kazne, koja nalaže da se gledaocima ispuni samo sektor VIP loža.

KK Crvena zvezda mts ujedno će u najskorije vreme objaviti cene pojedinačnih ulaznica za meč 2.kola Evrolige koju crveno-beli igraju protiv ekipe „Fenerbahčea“ u četvrtak u „Štark Areni“ gde će se naš tim konačno predstaviti svim našim navijačima i ljubiteljima košarke, koja se igra zbog publike, a ne bez nje.

Povezana vest:  Zvezda lako pobedila Tamiš