partizan_kalemegdan (1)

Partizan predstavio tim, navijači tražili evropsku titulu

Košarkaški klub Partizan spektakularno je večeras promovisao tim za novu sezonu u kojoj će pokušati da odbrani primat u Srbiji i regionu, ali i da napravi što bolji rezultat u Evroligi.

-Teško da mogu nešto novo da ispričam jer se ponavljam iz godine u godinu. Pokušaćemo i verujem da ćemo uspeti da budemo na nivou vaših očekivanja i da na kraju sezone dođemo do rezultata koje svi želimo – rekao je kapiten crno-belih Petar Božić u obraćanju navijačima koji su ispunili tribine košarkaških terena na Kalemegdanu.

Povezana vest:  Aleksandar Đorđević: Zanima me samo Srbija

Najveće aplauze prilikom izlaska na teren dobili su povratnik iz NBA lige Nikola Peković, kao i Dušan Kecman, strelac legendarne trojke protiv Cibone prošle godine u finalu Jadranske lige.

partizan_kalemegdan

Navijači Partizana burno su pozdravili i za sada jedinog Amerikanca u ekipi Ejsi Loa, dok je trener Vlade Jovanović dočekan uz pesmu: Uzmi Vlado evro titulu!

Povezana vest:  Ivković: Izgubili smo već u prvoj četvrtini

-Mnogo je važno da igrači vide da iza sebe imaju vašu neverovatnu podršku. Sada kada to znaju meni će posao biti olakšan. Očekuje nas teška sezona, ali vam obećavam da ćemo uraditi sve da vas obradujemo – rekao je Vlade Jovanović.

Posle predstavljanja tima usledio je vatromet, a za dobru atmosferu potrudili su se i navijači koji su napravili bakljadu.

Povezana vest:  Jović u najboljoj petorci 18. kola Evrolige

Partizan novu sezonu počinje u subotu kada u prvom kolu Jadranske lige gostuje ekipi Zagreba.

PHOTO: ataimages.rs