jan_veseli_zakucavanje_2_makabiEVROLIGA

 

EVROLIGA

 

Veliko razočarenje među crno-belima

 

Košarkaši Partizana nisu bili mnogo raspoloženi za priču posle večerašnje utakmice sa Kahom

Laboral u Vitoriji, pošto su svi bili svesni da su razočarali u utakmici u kojoj su poraženi sa 87:71.

-Zaslužen poraz. Loše smo igrali u odbrani, bili slabiji u skoku. Treba sada da se koncetrišemo za nastavak sezone i Jadransku ligu. Čeka nas važna utakmica sa Cibonom – rekao je srpskim izveštačima u Španiji Dušan Kecman.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati petog kola i tabela Jadranske lige

-Jako loše izdanje, bez prave energije, bez skoka u odbrani, bez šuta i sa mnogo gluposti – nadovezao se Dragan Milosavljević.

Gotovo istog mišljenja bili su i drugi igrači crno-belih, koji su posle poraza u večerašnjem meču, u kome su gubili i sa 26 poena razlike, takmičenje u Grupi A Evrolige završili na četvrtom mestu na tabeli.

-Nemam stvarno šta da kažem. Bili smo lošiji u svim segmentima igre. Ne boli toliko poraz kao poraz, već način na koji smo izgubili – ocenio je Raško Katić.

Povezana vest:  Rezultat utakmice 14. kola i tabela Jadranske lige

Posebno razočaran bio je Džejms Gist, koji je u prvom poluvremenu odlično čuvao kasnije najefikasnijeg igrača Kahe Mirzu Teletovića.

-Bili smo stvarno loši. Ne znam šta da kažem. Žao mi je što sam zbog ličnih grešaka morao da izađem (početkom treće četvrtine), pa se Teletović raspucao – naveo je Gist.

-Nismo iskoristili šansu da možda dođemo i do drugog mesta. Nismo imali energiju, nismo se dovoljno zalagali, bili angažovani u odbrani – rekao je Čeh Jan Veseli.

Povezana vest:  EP SLOVENIJA 2013, Srbija skida Španiju sa evropskog trona

PHOTO: ataimages.rs