vlado_jovanovic_par_zalEVROLIGA

 

Jovanović: Drugo poluvreme ne zaslužuje komentar

 

Jovanović: Drugo poluvreme ne zaslužuje komentar

 

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović izjavio je da je igra njegova ekipe u drugom

poluvremenu večerašnjeg susreta sa španskom Kahom Laboral u Vitoriji bila toliko loša da i ne zaslužuje komentar.

-Bilo smo loši u odbrani, imali smo slab pristup i razlika je brzo postala prevelika… Čestitam rivalu i treneru Dušku Ivanoviću na potpuno zasluženoj pobedi i prolasku u TOP 16 fazu – rekao je

Jovanović na konferenciji za novinare posle poraza njegovog tima od 71:87.

Jovanović je, ipak, ocenio da prvih 20 minuta igre nije bilo toliko loše za crno-bele, koji su prvu fazu takmičenja u Evroligi završili na četvrtom mestu na tabeli Grupe A.

Povezana vest:  NBA VESTI, Nova pobeda San Antonija

-Veći deo prvog poluvremena smo igrali dobro, kontrolisali smo skok I šut za tri poena Mirze Teletovića, što je veoma važno kada se igra protiv Kahe. U poslednja dva minuta prvog poluvremena smo izgubili kontinuitet odbrane, primili dve trojke i rival se odlepio – naveo je Jovanović.

Šef stručnog štaba Kahe Laboral Duško Ivanović novinarima se obratio samo na španskom jeziku, a niko od domaćina nije želeo da prevede njegovu izjavu srpskim izveštačima.

Povezana vest:  Teodosić vodio CSKA do pobede u Zagrebu

Najefikasniji igrač Kahe u večerašnjem meču Mirza Teletović, koji je svih 17 poena postigao u drugom poluvremenu, istakao je da su crno-beli njegovom timu zadavali velike probleme u prvom delu igre.

-Znali smo da se protiv Partizana igra jako teško, pošto igraju dobru odbranu. Igrali su odličan presing u prvom poluvremenu, što nam je stvaralo probleme, ali smo u pauzi shvatili šta treba da radimo i stvari su legle na svoje mesto – ocenio je Teletović.

Srpski centar Dejan Musli, koji je na parketu prove samo minut, naveo je da je pobeda nad Partizanom za Kahu izuzetno bitna i zbog osvajanja drugog mesta na tabeli Grupe A i zbog samopuzdanja.

Povezana vest:  CSKA ne zna za prepreke, nova pobeda u Istanbulu

-Jako bitna utakmica za nas, a sa Partizanom se nikada ne zna na čemu si. I ove sezone su stvorili dobar tim i napravili veliki uspeh, ali smo mi osvojili drugo mesto i sada nas čeka nešto lakši žreb, a

pobeda nam je bila bitna i na psihološkom plan. Okrećemo se sada ACB ligi u kojoj moramo da pobedimo sledeće utakmice – kazao je Musli.

PHOTO: ataimages.rs