filip_videnov_kkcz_kosarkaKošarkaši Crvene zvezde nastavljaju posle poraza

 

Crveno-beli su poraženi u Trnskom (81:80), a kada se meč izgubi u neizvesnoj završnici, onda je teže oporaviti ekipu pred duele koji slede. Tim Aleksandra Trifunovića polako zaboravlja meč sa „mravima“ jer već u sredu stiže Olimpija.

-Ovakvi porazi teško padnu, naročito kada se zna da moramo da se „vadimo“ za slabije rezultate u prvom delu sezone. Imali smo dobijenu utakmicu, potpuno smo kontrolisali igru u drugom poluvremenu, i onda smo neobjašnjivo posustali. Domaćin je tim sa nekoliko vrlo iskusnih igrača, motiv više imao je Tomić koji je želeo pobedom da se oprosti od navijača. I pored primljene trojke koju nam je ubacio Mulaomerović imali smo priliku da trijumfujemo. Bili smo konfuzni u završnici pa jedino što nam ostaje je da se vadimo protiv Olimpije. A to neće biti ni malo lako – kaže najbolji u Trnskom Filip Videnov.

Povezana vest:  Ana Dabović: Timskom igrom do cilja

Poraz je udaljio crveno-bele od plasmana u gornji deo tabele, ali odustajanja nema.

-Sigurno da bi nas pobeda približila „gornjem domu“, ali ima još da se igra. Bitno je da se fokusiramo na Olimpiju jer nas pobeda ponovo vraća na pravi kolosek. Hoćemo što spremniji da dočekamo nastavak Evrokupa, verujem da možemo mnogo radosti da pružimo navijačima u nastavku sezone – zaključio je Videnov.

Povezana vest:  NBA VESTI, Majami nastavlja da se pojačava, stigao i Ilgauskas