vlade_jovanovic_par_proVlada Jovanović: Jako važna pobeda

 

Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je danas da je njegov tim zabeležio jako važnu i tešku pobedu protiv Hemofarma, ocenivši da se dueli te dve ekipe „tradicionalno završavaju na jednu loptu“.

-Mečevi Partizana i Hemofarma se već tradicionalno završavaju na jednu loptu, bez obzira na sastave ekipa, promene igrača između dve sezone – rekao je Jovanović posle pobede njegovog tima u Vršcu.

Povezana vest:  Zvezda slavila protiv Karpoša

Aktuelni šampion Partizan pobedio je sa 71:64 u 15. kolu Jadranske lige.

-Imali smo problem u prvom poluvremenu sa šutem za tri poena… Nismo uspeli da našu unutrašnju igru i usku odbranu materijalizujemo šutem… U drugom poluvremenu smo popravili stvari… Dobili smo utakmicu odbranom. Čestitam igračima. Bilo je jako teško, ali ovo je vrlo važna pobeda – rekao je Jovanović novinarima u Vršcu.

Povezana vest:  Tepić: U Izraelu moramo mnogo bolje

Trener Hemofarma Željko Lukajić rekao je da je utakmica bila „dobra košarkaška predstava“, ali da mu je žao što njegov tim nije pobedio.

-Zadovoljan sam pristupom mojih igrača, angažovanjem I požrtvovanošću tokom svih 40 minuta. Naravno, neki detalji mogu još da se poprave, a neki moraju biti shvatljivi, jer smo bili desetkovani u igri ispod koša. Na kraju su presudili neki naši loše odabrani potezi, ali i neke druge stvari koje se dešavaju u košarci – rekao je Lukajić.

Povezana vest:  EVROKUP, Budiveljnik u četvrtfinalu, čeka Zvezdu ili Ritas