disciplin a kitschme liveDisciplin A Kitschme koncertom u Gun Club-u u četvrtak 13. januara podržava akciju „Sačuvajmo Akademiju!”

 

Disciplin A Kitschme, zajedno sa klubom Gun Club-om, u kojem nastupa 13.januara, odlučila je da u znak podrške akciji potpisivanja peticije (koja se odnosi na odluku Privrednog suda u Beogradu o iseljenju  čuvenog beogradskog  kluba „Akademija”), za sve potpisnike peticije prilagodi cenu karte za svoj nastup u četvrtak.

Povezana vest:  Adel osvojila tri rekorda na top listama iTunesa

Disciplinu kičme i Akademiju veže višedecenijska saradnja, mnogobrojni nastupi, dokumentovani na živom albumu Disciplina kičme: “Najlepši hitovi!Uživo!” iz 1986 i EP “Dečija pesma”(1987), kao i na Kojinim jam-session izletima “Beogradska prevara uličnog I nadzemaljskog sjaja” (uz Kostu Bunuševca, 1990) i skorašnjem “Fank-I-Lastiš Crnog Zuba”.

Svako ko potpiše peticiju “ Sačuvajmo Akademiju“ ili u kafe-u Šikarica (Skadarlija) ili na netu  http://www.petitiononline.com/AKDMBG/petition.html , kao i direktno u klubu Akademija (Rajićeva 10), moći će da kupi kartu za koncert Disciplin A Kitschme 13.01 po ceni od 1000 dinara u pretprodaji u kafe-u  Šikarica, a na dan koncerta na vratima Gun Club-a za 1200 dinara .

Povezana vest:  MTV Premijera: Marčelo & Filteri "Mamica" u ponedeljak, 1. avgusta u 20:00!

Svi potpisnici peticije koji su kupili karte do sada, mogu da povrate razliku od 200 dinara u kafeu Sikarica.

Gun Club se nalazi u Miloša Pocerca 10 i u četvrtak 13 januara će biti otvoren od 22.30.