Košarkaši Radničkog igraće protiv beogradske Crvene zvezde na startu finalnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać, koji će se od 11. do 14. februara održati u Novom Sadu.

Kragujevčani nisu imali previše sreće na žrebu, koji im je za protivnika u četvrtfinalu dodelio jednog od najtežih mogućih rivala. Kao aktuelni šampion Srbije i učesnik Evrolige, Crvena zvezda se ubraja među glavne favorite za osvajanje trofeja „Žućkove levice“, koji joj je izmicao prethodne tri sezone.

Povezana vest:  Uniks posle preokreta pobedio PAO, Bamberg bolji od Galate

Za Šumadince je i sam plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća veliki uspeh, a duel sa jednom od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji vide kao priliku da steknu vredno iskustvo i prikažu se u najboljem mogućem izdanju.

Bolji iz duela Radničkog i Crvene zvezde u polufinalu će igrati sa pobednikom meča Partizan NIS – Borac, dok preostala dva četvrtfinalna para čine Mega Sokerbet – Mladost Zemun i FMP – Vojvodina.

Povezana vest:  SP JUNIORI, Juniori sutra protiv Litvanije

Sve utakmice četvrtfinala igraju se četvrtak, 11. februara, polufinala su na programu u subotu, 13. februara, dok je finale zakazano za nedelju, 14. februar.

Usled trenutne situacije sa pandemijom virusa kovid-19, sve utakmice Kupa Radivoja Koraća biće odigrane bez prisustva publike, ali uz direktan prenos na kanalima televizije Arena sport.

RASPORED ČETVRTFINALNIH  UTAKMICA TRIGLAV OSIGURANJE  KUPA RADIVOJ  KORAĆ 2021.

Četvrtak (11. februar):

Povezana vest:  Nikola Peković se vraća u Partizan!

Mega Sokerbet – Mladost Zemun (15.00)
FMP – Vojvodina (17.00)
Partizan NIS– Borac (19.00)
Crvena zvezda MTS – SPD Radnički d.o.o(21.00)