Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Borca u ABA ligi, ali da crveno-beli moraju biti spremni da odigraju dobro i pobede.

„Ritam je žestok i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno. Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bismo stigli do bodova“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Povezana vest:  Bakić i Đekić moguća pojačanja Metalca

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 18.05 u Beogradu protiv Borca, zaostalu utakmicu 15. kola ABA lige.

U beogradskom timu neće biti petorica igrača zbog korona virusa.

Košarkaš Zvezde Marko Simonović rekao je da se ekipa potrošila u Novom Sadu na turniru Kupa „Radivoja Koraća“, ali da će pružiti maksimum.

„To je iskusan tim koji je pobedjivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo“, naveo je Simonović.

Povezana vest:  17. KOLO NLB LIGE, Bez straha u prestonici Hrvatske