NAVIJACI_ARENA_1APRILEUROLIGA TOP 16

Kupovina ulaznica uz fotokopiju lične karte

 

Košarkaški klub Partizan mt:s u subotu 15. januara pušta u prodaju komplete ulaznica za utakmice u Top 16 fazi Evrolige.  Za te utakmice će kao i do sada važiti sezonske ulaznice. Vlasnici istih će biti obavezni da prilože na uvid pretplatne karte da bi dobili svoje ulaznice koje važe za Top 16 fazu u Areni. Zamena se vrši od četvrtka 13. januara a trajaće do nedelje 16. januara od 10 časova do 18 časova na južnoj blagajni Beogradske Arene. Oni će moći da izaberu sa koje tribine će gledati mečeve, a na raspolaganju im je južna tribina, nivo 200 i 400 i severna tribina nivo 400.

Povezana vest:  Pobeda Mega Leksa, Krka nadigrala Cedevitu

Vlasnici godišnjih ulaznica ne moraju da prilažu lični dokument na uvid, jer su te podatke dali na početku sezone. Takođe, moguće je da jedna osoba preuzme ulaznice umesto drugog vlasnika sezonske karte.

U slobodnu prodaju će biti pušteni paketi ulaznica za nivo 400 koje koštaju 2.500 dinara, a za nivo 200 potrebno je izdvojiti 4.500 dinara. Prodaja paketa počinje od subote 15. januara od 10 časova do 18 časova na severnoj blagajni Beogradske arene.

Povezana vest:  Zvezda poražena od CSKA

Na severnoj tribini na nivou 200 biće smešteni vlasnici godišnjih VIP karata i karata za plavu i belu ložu iz hale Pionir.