Loše navike se nastavljaju u Crvenoj zvezdi

 

trifunovic_predstavljanje (1)Posle meča sa Olimpijom i još jednog poraza od poena razlike sigurno da nije bilo lako izabranicima Aleksandra Trifunovića. Jurij Zdovc, trener Olimpije je uspeo da povrati ekipu nakon poraza od Budućnosti i rekao je:

-Iza nas su četiri poraza, nismo imali ni sreće u tim utakmicama. Ovaj trijumf nam mnogo znači na samopouzdanju. Finansijska situacija nije dobra, neki igrači razmišljaju o ponudama koje imaju. Nisam znao kako će ekipa da reaguje, kolika će biti koncentracija.“

Povezana vest:  EP ZA ŽENE 2013, Srbija protiv Italije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Prvi strateg tima sa Malgo Kalemegdana Aleksandar Trifunović je posle meča bio nezadovoljan.

-Puni smo loših navika, one su mnogo dublje usađene u igrače nego što sam mislio u prvi mah. Znao sam da izdanje protiv Benetona nije naša realna slika, da je proizvod inspiracije i emocije zbog pune dvorane. Nismo iščistili glave iako smo na sličan način izgubili u Zagrebu. Nismo imali dovoljno koncentracije i discipline kako u odbrani i napadu. To nas je odvelo u poraz. U trenucima kada smo imali prednost, individualnim rešenjima smo pokušali da rešimo meč, iako smo se dogovorili drugačije. To je ono što mi moramo da naučimo kako bismo postali ozbiljan tim. Ne sumnjam da to možemo da uradimo. Došli smo u nezgodnu situaciju, ali ima još da se igra – rekao je Trifunović.

Povezana vest:  Đilas: Imamo šanse za medalju na EP, cilj je Rio