aleks_maric_1_par_fmpJADRANSKA LIGA

Aleks Marić u dvorani Pionir

 

Nekadašnji košarkaš Partizana Aleks Marić večeras je ponovo u dvorani Pionir, pošto je došao da posmatra duel bivših saigrača sa Olimpijom u derbiju 18. Kola Jadranske lige.

-Naravno da pomno pratim Partizan, uvek sam tu – rekao je novinarima Marić koga su navijači crno-belih pozdravili ovacijama.

Povezana vest:  TURNIR U ISTANBULU, Srpski košarkaši pobedili Iran

Mnogi su i prišli kako bi se fotografisali sa nekadašnjim miljenikom, koji je u Srbiju doputovao zbog suđenja za junsku tuču u Vršcu kada je Partizan igrao sa Hemofarmom u finalu plej ofa srpskog prvenstva.

Sukob su tada počeli Marić i Hemofarmov igrač Raško Katić, koji je u međuvremenu prešao u Partizan.

Katić je već bio pred sudijom u Vršcu, dok će Marić to učiniti u ponedeljak. Poziv je stigao na adresu crno-belih, a oni su ga prosledili Mariću, sada košarkašu Panatinaikosa iz Atine.

Povezana vest:  Vujošević: Nemamo prava na kiks

-Grad je super, klima, klub, saigrači… sve mi se dopada – rekao je Marić, kome je u Panatinaikosu trener proslavljeni srpski stručnjak Željko Obradović.

-Željko je ozbiljan trener. Mnogo zna, uvek se zna ko je trener. Svi igrači ga izuzetno poštuju – kazao je 26-godišnji centar.

Nije, ipak, sve idealno za Marića, jer u Atini već duže ne igra zbog povrede ruke. Oporavak dobro teče, ali je datum povratka još neizvestan, a moguće je i da ga neće biti do kraja sezone.

Povezana vest:  Cedevita preko Levskog došla do pete uzastopne pobede