Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da je Burg potpuno nadigrao njegovu ekipu u večerašnjem meču i da je na terenu pokazao kako se voli klub i dodao da će klub odlučiti da li ostaje na klupi crno-belih.

„Nema objašnjenja za ovakvu utakmicu“, rekao je prvo Šćepanović posle utakmice i čestitao Burgu na zasluženoj pobedi.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Burga sa 76:89, u utakmici petog kola Grupe A Evrokupa.

„Mnogo su mi jasnije stvari sad. Kada posle onakve utakmice protiv Cedevite i dva dana priče da ne sme ekipa da se potceni, da je ozbiljna ekipa, da mi nismo ekipa koja napadačkim kvalitetima možemo bilo koga da dobijemo… Mi izgleda mislimo da smo mnogo bolji nego što u stvari jesmo“, rekao je Šćepanović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Dabl-dabl Vučevića u porazu Orlanda

„Drago mi je što je ova utakmica njima pokazala, meni je bilo jasno od početka, da nisu nisu baš tog kvaliteta da mogu da igraju ležerno i da potcene bilo koga. Ova ekipa može da dobija jedino ako ostavi srce na terenu. Da li su imali energiju i srca večeras? Mislim da nisu“, dodao je on.

Trener Partizana istakao da je francuski tim zasluženo slavio.

„Nadigrali su nas u svemu i održali čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub a ne u intervjuima, pričama, slikama na instagramu, udaranjem u srce… Ne, ne, teren je merilo koliko se voli klub. Teren“, rekao je Šćepanović.

Povezana vest:  Zvezda deklasirala Tajfun

On je rekao da ga ne zanimaju opravdanja i da je Partizan oslabljen od početka sezone.

„Imamo 12 igrača i svi su oni prvotimci Partizana i nisu slučajno tu… Znate šta mi govore izgubljene lopte – dekoncentracija, potcenjivanje protivnika, očekuješ da te neko pusti da daš koš… To Lejkersi sebi ne mogu da dozvole“, rekao je Šćepanović.

On je ponovio da svu krivicu preuzima na sebe.

„Klub je taj koji me je doveo, klub će odlučiti da li ostajem ili ne. Potpuno čiste savesti sedim ovde. Ako je teren merilo, onda je teren večeras pokazao koliko se voli ovaj klub“, rekao je Šćepanović.

Povezana vest:  Gagić novo pojačanje KK Partizan

Dodao je i da ga zanima šta imaju igrači da kažu posle večerašnje utakmice.

„Ja ću uvek da stanem iza njih. I sledeću utakmicu ako budem tu, ja ću da stanem iza njih. Nisam čovek koji beži, koji odustaje, koji se krije. Da li je teško? Teško je. Da li je trener najviše kriv? Jeste, trener je uvek najviše kriv, ali moramo malo da vidimo kako se ispoljava taj patriotizam prema klubu. Samo to, ništa drugo“, zaključio je Šćepanović.

PHOTO: KK Partizan