Knjiga Mislite kao Leonardo da Vinči je idealna za decu uzrasta od 9 do 12 godina, mlade radoznale čitaoce koje inspirišu ljudi koji su obeležili razvoj čovečanstva.

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn i Šerlok Holms. Osim njihovih najvećih dostignuća i izuma, u knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa koje razvijaju kognitivne veštine deteta, pospešuju kreativnost i podstiču na stalnu zapitanost i radoznalost.

Povezana vest:  15. Noć muzeja - Još samo jedan dan do pobede

U KOČIJU, U KOČIJU! POLAZIMO! ZAR ŽELITE DA VAS LEONARDO ČEKA?

Putovanje sa velikim majstorom samo što nije počelo, a mi ne možemo krenuti bez vas.

Pred vama je knjiga koja će vam pomoći da istražite um Leonarda da Vinčija tako što ćete analizirati njegove izuzetne veštine i tehnike učenja, ali i greške i neuspehe. Kroz njegov način razmišljanja otkrićete kako da najbolje iskoristite svoj potencijal.

Povezana vest:  Kris Rija čita srpsku epsku fantastiku

Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Leonardo da Vinči je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za radoznalost, kreativnost, tehniku i usavršavanje, a sve to krećući se stopama najzagonetnijeg genija svih vremena, koji je uvek imao mnogostrana interesovanja.

Knjigu Mislite kao Leonardo da Vinči do 1. novembra možete kupiti po specijalnoj, sajamskoj ceni u okviru onlajn Vulkanovog sajma knjiga, putem sajta www.vulkani.rs.

Povezana vest:  Poseban program razgledanja grada za vreme „Dana Beograda”