18. KOLO NLB LIGE

Zvezda puni „Jezero“

 

vuk_radivojevic_cz_kkKošarkaše Crvene zvezde u subotu uveče očekuje jedan od najvrelijih terena u NLB ligi. Kragujevac dugo nije video crveno-bele, ovo će biti prilika da hala „Jezero“ bude ispunjena do poslednjeg mesta ali i da dva rivala pruže dobru partiju.

-Sigurno da nas čeka težak zadatak. Domaćin će biti silno motivisan, imaće pune tribine, ali nama nije prvi put da igramo u takvom ambijentu. Drago mi je da se košarka vratila u Kragujevac, ali potrudićemo se da „razočaramo“ domaće navijače. Želimo da pobedom, zaboravimo dva vrlo neprijatna poraza – kaže Oliver Stević.

Povezana vest:  Osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića sada negira krivicu

Crveno-beli i dalje pamte izgubljen meč u prvom delu prvenstva protiv Kragujevčana, kada su i pored sto datih poena primili jedan više.

-Radnički je odlična ekipa, najbolje igraju protiv najjačih protivnika. Tim koji dva puta pobedi Hemofarm i pruža odlične partije u duelu sa ekipama iz gornjeg dela tabele zaslužuje respekt. Imaju odlične pojedince, kao tim su pokazali da znaju da igraju. Mi, sa druge strane, moramo da povratimo igru koja nas je krasila na početku godine – kaže Vuk Radivojević.

Povezana vest:  EVROLIGA, Armani dočekuje Partizan mt:s

Utakmica Radnički-Crvena zvezda počinje u subotu od 20 sati i 30 minuta.