Po završetku sezone 2021-22 KK Crvena zvezda je tokom jula omogućio svojim navijačima da obezbede sezonske ulaznice i svoje mesto u hali u pretprodaji, po znatno povoljnijim cenama. Odziv zvezdaša je bio veliki, pretprodaja je bila uspešna, čime su navijači Crvene zvezde na najbolji način pokazali svoju odanost klubu i prepoznali jako značajan trenutak za crveno-bele!

Po već ustaljenoj praksi, KK Crvena zvezda pred početak nove sezone kreće sa redovnom prodajom sezonskih ulaznica (preostalog kontigenta). Od srede 21.09.2022. u 12 časova, svi navijači koji nisu bili u mogućnosti da tokom jula kupe sezonske ulaznice, moći će to da urade na Malom Kalemegdanu i online na sajtu www.tickets.rs.

Povezana vest:  Košarkašice Vojvodine osvojile Kup Cige Vasojevića

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi.

Link za online kupovinu će biti istaknut na klupskom sajtu ili direktno na sajtu www.tickets.rs, a za sve dodatne informacije možete pratiti društvene mreže i sajt kluba, na kome ćete blagovremeno biti obavešteni o svim detaljima.

Povezana vest:  KLS kaznio Partizan

Podsećamo da će Crvena zvezda odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

Kao što već znate, simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma – čime jasno želimo da stavimo do znanja da je svaki aktivni član i navijač koji redovno prati Klub aktivni učesnik u stvaranju rezultata i ostarivanju ciljeva.

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbomk luba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.

Povezana vest:  NBA, Predsednik Dalasa putuju u Nemačku da ubedi Novickog

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

Kao što smo i najavili, cene u pretprodaji su bile još povoljnije, ali smo se potrudili da i u redovnoj prodaji  sezonske ulaznice budu pristupačne navijačima, kako bi svi zainteresovani bili u prilici da budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023.