72. NBA All-star utakmica zakazana je za nedelju, 19. februar od 20 časova u Solt Lejk Sitiju, a presek glasanja navijača za NBA All- Star utakmicu se objavljuje prva tri četvrtka u januaru (5, 12. i 19. januara). Podsećamo da je glasanje počelo u utorak, 20. decembra 2022. i završiće se u subotu, 21. januara, a fanovi imaju priliku da glasaju za startere NBA All-Star utakmice 2023. preko nove NBA aplikacije i na NBA.com.

Povezana vest:  Veličković postigao dogovor sa Trabzonom

Tokom četvoronedeljnog perioda glasanja, navijači sa NBA ID-em mogu da predaju jedan puni glasački listić svakog dana putem NBA aplikacije i NBA.com. Jedan pun listić sastoji se od tri igrača unutrašnje linije i dva beka iz Istočne i Zapadne konferencije. Svi trenutni NBA igrači su dostupni za izbor.

Fanovi su dobili šest dana u kojima njihov glas računa trostruko, u posebno odabranim „Danima 3 za 1“: 25. decembar 2022, 1. januar, 6. januar, 13. januar, 16. januar i 20. januar 2023.

Povezana vest:  EVROKUP, ZVEZDA-GALATASARAJ, Osuda nereda, povređeno 20 policajaca

NBA igrači i mediji kao i do sada glasaju za startere NBA All-Star utakmice. Navijači će odrediti 50 % glasova, dok će svi trenutni igrači i panel medija imati po 25 %. Igrači i mediji će moći da popune jedan listić.

Ovde i ispod možete pogledati drugi presek glasanja navijača.