Aqua Viva objavila je da je ponosni partner dva najveća košarkaška kluba u našoj zemlji – KK Partizan i KK Crvena zvezda.

Oba tima igrala su juče svoje prve mečeve na najvećem košarkaškom takmičenju Evrope, Evroligi, uz novog saveznika na terenu – sportske vode Aqua Viva Sport!

Košarkaši Crvene zvezde započeli su novu sezonu ubedljivom pobedom savladavši francuski Asvel rezultatom 94:73! Uz podršku brojnih navijača i u vatrenoj atmosferi, ekipa je odigrala fantastičan meč i uspešno došla do prvog trijumfa.

Povezana vest:  Orlovi iz Stokholma ponovo prvaci Švedske

Sa druge strane, košarkaši Partizana zabeležili su poraz nakon prvog kola Evrolige, izgubivši od Makabija u Tel Avivu rezultatom 96:81. Crno-beli sada imaju vremena da se pripreme i isprave grešku već narednog četvrtka kada igraju protiv Zvezdinog jučerašnjeg rivala – Asvela.

Aqua Viva Sport vode vrlo dobro su poznate profesionalnim sportistima i rekreativcima, koji ih biraju jer sadrže posebno formulisane kombinacije minerala i elektrolita, za bolju hidrataciju i energiju tokom fizičke aktivnosti.

Povezana vest:  Radonjić: Moramo dati naš maksimum protiv CSKA

Podrška tokom sportskih aktivnosti u fokusu je ovog brenda kompanije Knjaz Miloš, a partnerstvom sa dva večita košarkaška rivala, Aqua Viva nastavlja da širi kulturu aktivnog životnog stila, slaveći zdrav takmičarski duh koji čini boljim i jedne i druge.

Iako rivali, oko jednog su saglasni – Aqua Viva Sport je najbolji saveznik na terenu!

Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Srbija večeras protiv Nemačke na Mundobasketu

Foto: Alek Živković