zvezda_olimpija_uvalin

NLB LIGA

Uvalin: Dali smo maksimum i zaslućeno pobedili!

 

Važna pobeda ekipe sa Malog Kalemegdana, izgleda da je omogućila opstanak u Regionalnoj ligi. Naime, košarkaši Zvezde su pred 5.000 pristalica pregazila Olimpiju u Hali Pionir i napravili veliki korak ka luci spasa. Na oproštaju od navijača, ove sezone u NLB ligi, crveno beli su deklasirali učesnika fajnal fora i sa puno optimizma dočekuju gostovanje Zagrebu u poslednjem kolu. Podsećanja radi Zvezda je pobedila Olimpiju 92:70.

Povezana vest:  Basketaši Novog Sada osvojili titulu svetskog prvaka

Pitanje pobednika je bilo rešeno a publika je poslednjih 10 minuta iskoristila da se aplauzima i pesmom naslađuje velikoj pobedi, a sjajnim potezima razgalio ih je kapiten Bakić i za to nagrađen ovacijama.

Mihailo Uvalin, šef struke Crvene zvezde posle utakmice je rekao:

-Kada se jedna od najbitnijih utakmica, dobije 15 minuta pre kraja, čovek ostane zatečen. Dali smo maksimum, uložili veliku energiju i uhvatili Olimpiju koja je malo bila van ritma. Presudila je naša fantastična odbrana u prvoj četvrtini. Bila je ovo jedna od naših najkvalitetnijih partija ove sezone. Hvala igračima na borbenosti i navijačima koju su nas bodrili.

Povezana vest:  Osnovana Unija igrača ABA lige

Trener gostiju Jure Zdovc uprkos porazu već se nalazi na Fajnal foru.

-Nema šta puno da se kaže, rival je zasluženo pobedio. Zvezda je više želela pobedu, nametnula ritam od samog početka. Jednostavno, nismo bili na željenom nivou. Pokazali smo se u slabom svetlu, očigledno nam fali karakter. Već razmišljam o raznim opcijama kako bih to promenio.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Lejkersa u San Antoniju

zvezda_olimpija_slavlje_cz