hemofarm-ekipa

SUPERLIGA SRBIJE

Božović: Hemofarm je favorit protiv Zvezde

 

Košarkaš Hemofarma Milivoje Božović ocenio je danas da ta ekipa ima ulogu favorita u meču protiv Crvene zvezde u Pioniru, u drugom kolu Superlige Srbije.

-Jesmo favoriti, ali to trebamo da potvrdimo na parketu. Iskustvo je na našoj strani, imamo „dužu klupu“ i veći broj kvalitetnijih igrača u rotaciji – rekao je Božović.

Povezana vest:  Ðorđević skratio spisak, bez Nedovića i Kalinića u Kinu

Krilni centar Vrščana istakao je da će Hemofarm pokušati da nametne svoj stil igre.

-Pokušaćemo pre svega da igramo dobru odbranu i da budemo dominantni u skoku. Samim tim biće nam lakše da postavimo kvalitetnu igru u napadu – kazao je Božović.

Hemofarm i Zvezda ove sezone već su igrali u Jadranskoj ligi. Prvi duel dobili su Beograđani sa 77:73, a drugi Vrščani sa 88:66.

Povezana vest:  Đorđević objavio spisak, ponovo bez igrača iz Evrolige

-Sada je situacija mnogo drugačija u odnosu na te mečeve. Zvezda je ostala bez nekoliko igrača, a nedavno je dovela i novog trenera tako da su promenili neke principe igre. Ne smemo olako da shvatimo ovu utakmicu, ne smemo da im dozvolimo da u meč uđu sa više energije i želje – istakao je Božović.

Povezana vest:  Đorđević: Protiv Hrvata nema onog pritiska kao ranije

Crvena zvezda i Hemofarm igraju sutra u Pioniru od 19 sati.

Hemofarm je u prvom kolu kao gost pobedio Mega Vizuru sa 81:62, dok je Crvena zvezda u Kragujevcu izgubila od Radničkog sa 90:82.