bojan_radetic_kkfmp20 .KOLO NLB LIGE

Radetić: Na pobedu protiv Hemofarma

 

Krilni košarkaš FMP Bojan Radetić istakao je da njegova ekipa na sutrašnjem susretu sa Hemofarmom želi da dokaže da je poraz od ljubljanske Olimpije u prošlom kolu bio samo slučajnost. Uspeha u prošlom kolu nije imao ni Hemofarm, koji je u Vršcu neočekivano izgubio od Heliosa. FMP se posle poraza u Ljubljani barem donekle iskupio savladavši Zagreb u drugom kolu Evročelendž Kupa.

Povezana vest:  EVROLIGA, REZULTATI, Makabi odneo bodove iz Kaunasa,Niznji ubedljiv protiv Efesa

-Pokazali smo karakter u Zagrebu, a hoćemo da slavimo i protiv Hemofarma. Ovo je važna utakmica za nas i daćemo maksimum kako bismo trijumfovali – rekao je Radetić.

Prvi duel dve ekipe u Jadranskoj listi pripao je Hemofarmu (77:63), koji će ovaj biti oslabljen neigranjem Miljana Pakovića.

-Tada je odlično igrao Stefan Marković. Reprezentativni plejmejker uvek pruža dobre partije protiv FMP i moraćemo da ga zaustavimo. Najveća opasnost, ipak, preti od Bobana Marjanovića, čija zakucavanja demorališu protivnika. Verujem da će publika videti kvalitetnu utakmicu i da će FMP osvojiti bodove – ocenio je Radetić.

Povezana vest:  PLEJ OF, FINALE, Košarkaši Hemofarma nisu doputovali u Beograd

Trener FMP Vlade Đurović na utakmici koja će početi u 19.30 neće moći da računa na povređene Filipa Čovića i Andreju Milutinovića.