jovanovic_savetuje_igrace

Jovanović: Sutra će biti teže nego u Pioniru

 

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović ocenio je danas da u drugoj utakmici finala plej-ofa protiv Hemofarma njegovu ekipu čeka mnogo teži posao nego prošle srede, dok je krilni igrač Vrščana Boris Savović najavio mnogo borbeniji pristup svog tima.

-Prvi meč finalne serije protiv Hemofarma i ta nešto veća razlika može da bude mač sa dve oštrice. Može da opusti našu ekipu, a sigurno je da će, na neki način, motivisati Vrščane da uđu daleko agresivnije u naredni meč – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati utakmica 19. kola i tabela

U prvom duelu koji je odigran u sredu, Partizan je u Beogradu slavio sa 85:60. Finalna serija plej-ofa igra se na tri pobede, a sutrašnji meč je u Vršcu.

-Finalna serija nalaže jednu dozu ozbiljnosti koju moramo da držimo na određenom nivou i da to pokazujemo iz meča u meč. Pre svega, to mora da se vidi u pristupu od prvog sekunda utakmice – istakao je Jovanović.

Povezana vest:  Bjelica potpisao za Fenerbahče

Krilni košarkaš Hemofarma Boris Savović rekao je da Partizan ima prednost u centarskoj liniji, ali je ocenio da njegov tim ima bolje spoljne igrače.

-Oni imaju prednost u reketu, jer smo mi ostali bez dvojice visokih igrača, Mačvana i DŽordana, ali smo jači na spoljnoj liniji. To moramo da iskoristimo u igri od samog starta, jer je jako teško igrati protiv Partizana, kada već na početku steknu veću prednost – naveo je Savović.

Povezana vest:  19. KOLO, Košarkaška liga Srbije, Sloga dočekuje OKK

Druga utakmica finala plej-ofa Superlige Hemofarm-Partizan igra se sutra u Vršcu od 20 sati.