Logo_czvezda

Igrači Crvene zvezde Beograd željni dokazivanja

 

Košarkaš Crvene zvezde Beograd Andreja Milutinović rekao je danas da se potpuno oporavio od povrede tetive i da je spreman da sa saigračima pruži maksimum tokom priprema na Zlatiboru.

-otpuno sam spreman došao na Zlatibor. Te manje probleme sa povredama uspešno sam prebrodio i trudiću se da na svakom treningu pružim maksimum. To će, naravno, pomoći meni da napredujem, ali I ekipi. Siguran sam da takav pristup imaju svi saigrači. To je jedini recept za uspeh – kazao je bek crveno-belih.

Povezana vest:  Dejan Tomašević o uspesima i rezultatima kampa "Košarka bez granica"

On je dodao da su svi igrači u novom klubu, koji je nastao dogovorom o saradnji Crvene zvezde i FMP-a iz Železnika, „željni dokazivanja“.

-Svi su orni za rad i željni dokazivanja. Znamo čiji grb nosimo i zato je voljni momenat dodatno izražen. Svi žele da se pokažu u najboljem svetlu i da zasluže poverenje trenera – istakao je Milutinović.

Povezana vest:  Džejms napušta Majami i postaje slobodan igrač

On je naveo da u timu vlada „sjajna atmosfera“, a da takvi odnosi u ekipi doprinose da se „svi napori lakše podnose“.

Milutinović je na Zlatiboru cimer sa centrom Miletom Ilićem.

-Odlično se slažemo. Možda će mi on za ovo vreme preneti deo tajni centara, pa ću u budućnosti znati kako bolje da ih napadam – kazao je bek Zvezde.

Povezana vest:  Radonjić: Ovo su utakmice od kojih zavisi egzistencija kluba

-Na mojoj poziciji ima dosta dobrih igrača, a ta jaka konkurencija će nas sigurno učiniti boljim – dodao je on.

Predsednik Crvene zvezde Beograd Nebojša Čović juče je saopštio da su u toku pregovori sa trenerom Svetislavom Pešićem i da će se do kraja nedelje znati da li će iskusni stručnjak preuzeti crveno-bele od Milivoja Lazića.