vlade_divac_hajat

Maljković izvređao Divca

 

Selektor slovenačke košarkaške reprezentacije Božidar Maljković izvređao je predsednika Olimpijskoig komiteta Srbije Vlade Divca, nazvavši ga prevarantom i lažovom, prenose danas mediji u Srbiji pisanje hrvatske sportske štampe.

Kako pišu srpski mediji, srpski stručnjak je uvredama osuo paljbu po Divcu nekoliko dana pošto je proslavljeni kosarkaški as odgovarao na pitanje novinara u vezi Maljkovićevog postavljanja za selektora slovenačkog tima.

Povezana vest:  ADEKO KUP, Košarkaši Srbije osvojili prvo mesto u Mariboru

-Pomeranje Zdovca sa kormila reprezentacije Slovenije bio je veliki propust, jer je on, bez dileme, najbolji slovenački trener“, preneli su mediji komentar Divca, koji je dodao da „Slovenci sigurno i sa Maljkovićem mogu do medalje, ali bi sa Zdovcem imali više šansi.

Maljković je na taj komentar odgovorio kako je „od Divca to mogao da očekuje, jer je on prevarant i lažov koji ne poznaje činjenično stanje.

Povezana vest:  Dogovorene pripremne utakmice za igrače Partizana

-Sada kao “brani“ Juru Zdovca, mog bivšeg igrača od mene, a ja sam sigurno veći prijatelj Jurija od Divca. On zaboravlja da ja nisam nasledio Zdovca, jer je Sloveniju u međuvremenu na Svetskom prvenstvu vodio Memi Bećirović – rekao je Maljković.

-Novinar koji je intervjuisao Divca nije imao obzira prema njemu, jer to je bilo u dvanaest sati, a gospodin se budi u tri posle podne, pa je, valjda, buncao – navodno je rekao Maljković.

Povezana vest:  NBA VESTI, Maksimalan učinak Golden Stejta i Čikaga

Divac je odgovarajući na ove uvredljive reči konstatovao da „ako je Maljković to stvarno rekao, onda način komunikacije više govori o njemu“.