nba_novi_logo

NBA VESTI

Objavljen raspored predsezone NBA lige iako je na snazi lok aut

 

Prema poslednjim informacijama NBA je u ozbiljnom lok autu, a čak preti i otkazivanje cele sezone. Međutim, raspored utakmica predsezone objavljen je na službenoj stranici najjače košarkaške lige sveta.

Za sve zaljubljenike u NBA košarku ovo je jako dobra vest, ali realno gledajući izgledi da će se predsezona odigrati su vrlo mali, baš kao i izgledi da sezona počne na vreme. Reklo bi se da vođstvo NBA lige provocira istinske navijače i fanove najjače košarkaške lige sveta. Ali raspored je objavljen, a predsezona bi trebala da počne 9. oktobra utakmicom između Orlanda i Memfisa. Iste večeri mladi španski plejmejker Riki Rubio trebalo bi da debituje za Minesotu protiv Detroita, a dva dana kasnije Dalas bi trebao da igra prvu utakmicu od osvajanja prve NBA titule prošle sezone.

Povezana vest:  Vol trojkom u finišu meča doneo Vašingtonu majstoricu protiv Bostona

Bilo kako bilo, raspored je objavljen, ali dogovor između igrača i lige nije ni na vidiku. Međutim, kako sada stvari stoje, neke od najboljih igrača NBA lige ljubitelji košarke će videti u Evropi odnosno nekim najbogatijim klubovima poput CSKA ili Bešiktaša koji je već doveo Derona Vilijamsa iz Nju Džersi Netsa.