trifunovic_predstavljanje (1)KUP RADIVOJA KORAĆA

Trifunović: Sudije nas posekle

 

Crvena zvezda je u utakmici gde mnogi aspekti i nisu bili košarkaški, poražena od FMP-a. Tri poena prednosti na konto Pantera, posledica su i nervoza, slabog skoka ali i čudnog sudijskog kriterijuma koji nisu išli na vodenicu crveno-belima.

-Kao i poslednji duel sa Crvenom zvezdom u Pioniru i ovde su neke stvari krenule loše po nas. Pad koncentracije odlike su mlade ekipe. Udrugom poluvremenu odigrali smo bolje odbranu, imali smo bolji skok i to je odlučilo. Što se završnice tiče- pre faula nad Tejlorom bio je i prekršaj nad Raduljicom. Da bi dobio neophodna je sreća i mi smo je imali – rekao je strateg FMP-a Vlade Đurović.

Povezana vest:  Ivković zadovoljan, Rašić: Ima mesta za naredak

Aleksandar Trifunović nije bio zadovoljan suđenjem.

-Čestitam kolegi Đuroviću i FMP-u na pobedi. Košarkaški gledano, izgubili smo meč u momentima kada smo imali, u nekoliko navrata po sedam-osam poena prednosti. Utakmica nije samo košarkaški rešena. Trojka Raduljice priznata je po isteku vremena. Sudijski kriterijum bio je po principu „vraćanja“. Nekorektno je da nas seku dok rastemo. Bakićeva povreda ne deluje dobro, na „mrtvu“ loptu ostao je na parketu – rekao je u dahu Aleksandar Trifunović nakon eliminacije iz Kupa Radivoja Koraća.

Povezana vest:  Pero Antić novi igrač Fenerbahčea