adidas_ada

Na Adi Ciganliji održano “adidas crazy light basket” takmičenje

Talentovani mladi košarkaši pokazali su zavidno basket umeće, i pritom se ludo zabavljali na “adidas crazy light basket” takmičenju koje se odigralo na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji. Tokom celog dana, ređale su se trojke, izvođena su spektakularna zakucavanja, kao i ludi basket skokovi u borbi za najnovije Adi Zero Crazy Light patike, najlakše patike za košarku na svetu.

O tome ko je bio najbolji i ko je osvojio nove Adi Zero Crazy Light odlučivali su naši juniorski reprezentativci, Vasilije Micić i Nemanja Nedović, koji su odabrali pobednike u svim disciplinama.

Povezana vest:  Tomić: Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće

Specijalni žiri imao je težak zadatak da proceni ko je najbolji u zanimljivim adidas crazy light basket disciplinama – takmičenju u zakucavanju, brzom šutiranju trojki,  takmičenju u spretnosti i brzini na terenu, kao disciplini “crazy light jump”. Popularni voditelj Luka Tešanović bio je zadužen za podgrevanje sportske atmosfere, i u svom fazonu bodrio igrače za vreme takmičenja.

Povezana vest:  FAJNAL FOR, EVROLIGA, Janakis veruje da ga Partizan neće ponovo iznenaditi

– Moja omiljena disciplina je zakucavanje, i bilo mi je zadovoljstvo da ocenjujem na ovom takmičenju jer se prijavilo dosta dobrih igrača. Ovakvi turniri su dobri za mlade talentovane košarkaše, jer dobiju priliku da se pokažu – rekao je Nemanja Nedović, juniorski košarkaški reprezentativac.

adidas je kreirao novu “adizero Crazy Light”, najlakšu patiku za košarku. Revolucionarna “adizero Crazy Light” postavlja nove standarde u košarkaškoj obući, sa težinom od samo 277.8 grama, što je čini za više od 15 odsto lakšom od najbliže konkurencije. Zahvaljujući ovoj adidas inovaciji, “adizero Crazy Light” pomaže igračima da budu brži i da poboljšaju učinak na terenu. Lansiranjem ove patike, adidas je zaokružio svoju ponudu i dobio epitet proizvođača najlakše obuće za tri sporta – “adiZero Crazy Light”, za košarku, adiZero 5 – Star, kopačke za američki fudbal, kao i fudbalske F50 adiZero kopačke.

Povezana vest:  Milojević: Evidentno da je da smo podigli formu