svetislav_pesic_ekipa

Svetislav Pešić: Hvala navijačima, ali malo su preterali!

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić posle večerašnje pobede nad Bajernom rekao je da su pristalice crveno-belih navijali i više nego što je potrebno.

-Navijači su hteli da nas podrže na otvaranju sezone i hvala im, ali kad počne utakmica onda se zna šta se radi. Ubacivanje raznih predmeta na teren je sve nerviralo. To ne sme da se dešava jer može doći do povreda. Hvala i kolegi Bauermanu što je imao razumevanja i priveo meč kraju – rekao je Pešić.

Povezana vest:  Maljković: Borbeno i hrabro na EP

On je dodao da je zadovoljan kako je ekipa odigrala protiv Bavaraca.

-Ovu utakmicu smo želeli da iskoristimo kao jaku proveru protiv iskusnog tima. Oni su nova ekipa, ali igraju jaku odbranu i to nam je bilo važno jer smo hteli da tražimo rešenja u napadu. Ali, više smo odigrali na motivaciju, nego štro smo imali neka racionalna rešenja – rekao je Pešić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Majamija i Lejkersa, poraz Spursa

Mladi Zvezdin prvotimac Andreja Milutinović rekao je da se ekipa dobro snašla, iako većina igrača do sada nije igrala u prepunom Pioniru.

-Publika je pozitivno uticala na nas, dali su nam adrenalin da izučemo maksimum i odigramo najbolje što možemo. Nadam se da će ovakva atmosfera biti i protiv Hemofarma.

Trener Bavaraca Dirk Bauerman čestitao je Pešiću, koji je poznat po tome što sve njegove ekipe igraju jaku odbranu.

Povezana vest:  Evroliga kaznila Partizan sa 6.500 evra

-Teško je igrati u ovakvoj atmosferi, ali trudili smo se da odgovorimo čvrsto. Zadovoljan sam, iako smo ubedljivo izgubili – rekao je Bauerman.

Crvena zvezda je večeras pred više od 7.000 gledalaca u Pioniru savladala Bajern sa 80:55.