Trifunović pozvao navijače da pomognu protv Turaka 

aleksandar_trifunovic_trener_kkcz1Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović pozvao je pristalice „crveno-belih“ da na sutrašnjem meču četvrtog kola Evrokupa protiv Turk Telekoma napune halu „Pionir“ i pomognu svojim ljubimcima da zabeleže još jednu pobedu na međunarodnoj sceni. 
-Preko nam je potrebna slika ispunjenih tribina, kao što je to bio slučaj na utakmicama protiv Benetona i Gran Kanarije – rekao je Trifunović i dodao da bi trijumfom protiv turskog predstavnika košarkaši trofejnog beogradskog kluba obezbedili plasman u četvrifnale najmasovnijeg evropskog takmičenja. 
On je naglasio da se Crvena zvezda nalazi „u dobroj poziciji“, pošto će u završna tri kola Top 16 faze sama odlučivati o svojoj sudbini. 
-Turk Telekom je sa velikim ambicijama krenuo u Evrokupu, a u „Pioniru“ će juriti poslednju šansu na plasman među osam najboljih – napomenuo je Trifunović, koji u sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povređenog Borisa Bakića. 
Prema njegovim rečima, tim iz Ankare ima u svom sastavu nekoliko iskusnih američkih inrernacionalaca i odlične domaće igrače koji imaju izuzetan napadački potencijal. 
-Rano smo eliminisani u Kupu Radivoja Koraća, što nam je donelo dan više za odmor i pripremu utakmice sa Turk Telekomom. Trenutno se nalazimo u fazi psihološkog oporavka, a očekujem da nam u narednom periodu vodilja bude pozitivni inat – zaključio je Trifunović. 
Utakmica Crvena zvezda – Turk Telekom na programu je sutra u Pioniru od 18 časova.

Povezana vest:  NBA PREDSEZONA, Klipersi bolji od Lejkersa