vlada_jovanovic

Vlada Jovanović: Hvala navijačima na podršci

U impresivnom ambijentu, pred više od šest hiljada navijača, Partizan mts je rutinski došao do drugog trijumfa u 11. izdanju ABA lige. Crno-beli su samo u uvodnim minutima imali problema sa rivalom, ali kada su uhvatili zalet, samo se postavljalo pitanje sa kojom će razlikom slaviti. Na poluvremenu je već bilo plus 20 (46:26) za učenike Vlade Jovanovića, ali publika je zahtevala više tako da su crno-beli samo na momente smanjivali gas. Helios se borio, ali realno, protiv šampiona nije mogao više.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Nikola Peković: Idemo na pobedu!

Posle meča trener Partizana Vlada Jovanović je rekao: – Igrači koji su došli nisu igrali u ovakvom okruženju, koliko je to u nekom trenutku lepo istovremeno može da bude i opterećenje. U prvih pet minuta se videla praznina kod igrača koji su trebali da povuku i dignu našu igru na nivo koji nama odgovara. Hvala navijačima što su došli u ovako velikom broju, njihova podrška nam mnogo znači. Igrali smo dobru utakmicu u Zagrebu, znao sam da ne možemo da ponovimo isti nivo, a i protivnici su različiti. Helios je daleko agresivnija ekipa, novi modeli odbrane su zahtevali adaptaciju. Sa odličnim i iskusnim trenerom Sagadinom, Helios će sigurno iz meča u meč igrati sve bolje i biti nezgodan rival, pogotovo kod kuće.

Povezana vest:  NBA VESTI, Artest trojkom uz zvuk sirene doneo Lejkersima novo vođstvo

Šef struke Heliosa, Zmago Sagadin je čestitam Partizanu, za koji kaže da je bio bolji u svim elementima.

– Ambijent je bio prekrasan, zadovoljstvo je bilo igrati, ali naši mladi igrači su bili prestrašeni. Partizan je na minute igrao brilijantno, za klasu je bolji protivnik. Ovo je Partizan koji će ne samo u ABA ligi, nego i u Eurolegue, imati sjajnu sezonu. Čestitam mu na timu koji je sastavio. Ono što su do sada prikazali Maccabi i Partizan je za klasu iznad ostalih. – dodao je Sagadin.

Povezana vest:  Ivković: Ostvarili smo veliki uspeh, kao što smo obećali