kecman_par_kim

EVROLIGA

Počinje takmičenje u EL, Partizan protiv EFESA

 

U ponedeljak startuje Evroliga i to utakmicom Žalgiris – CSKA startuje takmičenje 55. sezona Evrolige.  Srbiju će, pored ekipe Partizana, predstavljati još 12 igrača i trojica trenera. Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović predvodiće Panatinaikos, selektor Ivković na klupi je grčkog Olimpijakosa, a Vladimir Androić – Zagreb.

Povezana vest:  PLEJ OF, FINALE, Vujošević traži podršku navijača

Srpski dvojac Krstić i Teodosić braniće boje CSKA, Marko Kešelj je u Olimpijakosu, Oliver Stević igra za Bilbao, Nemanja Bjelica je član Kaha Laborala, Novica Veličković Reala, Vladimir Micov i Marko Šćekić igraju za Kantu, Milovan Raković za Žalgiris, Predrag Šuput je u Bambergu, Duško Savanović će sa Efesom u prvom kolu gostovati u Beogradu, a Kosta Perović je član Barselone.

Povezana vest:  Alimpijević: Svaki derbi je priča za sebe

Utakmica protiv EFESA u Pioniru, u četvrtak od 19 časova, doneće prve bodove u elitnom takmičenju a protivnike Crno belih pored pulena Vlade Jovanovića očekuje i paklena amtosfera beogradskog Pionira. Ova dva tima su se do sada sastajali 14 puta i rezultat je 7:7. Dueli ova dva tima traju još od 1996 kada je Partizan slavio sa 76:72 a poslednji put su se sastali u sezoni 2010/2011 u TOP 16 kada su crno beli u gostima slavili rezultatom 67:65.

Povezana vest:  Ivković: Zaslužili smo finale

PHOTO: ataimages.rs