Derrick Rose and Rapper Common 3

Derik Rouz lansirao adiZero Rose 2 u Čikagu

Derik Rouz se protekle subote u Čikagu susreo sa svojim fanovima kako bi proslavili pojavljivanje novih adidas patika, adiZero Rose 2. Rouz je posetio adidas prodavnicu na Mičigen aveniji i Foot Locker radnju na Stejt stritu, gde se zahvalio i fotografisao sa svojim vernim navijačima, u isto vreme predstavljajući najnovije adidas patike koje nose njegov potpis.

Nakon toga Rouz je u sali Kluba za dečake i devojčice, Džejms Džordan, igrao basket u okviru akcije “Trčite sa Rouzom”, gde su fanovi adidas stranice na fejsbuku dobili priliku da sa ovim vrhunskim sportistom odigraju tri na tri basket. Reper i zabavljač Komon obuo je adiZero Rose 2, izašao na parket i zajedno sa Rouzom zatresao salu u fristajl rep ritmu, što je obožavaoce podiglo na noge. Takođe, DJ Nil Armstrong, DJ Mik Bugi i DJ Arab Mjuzik dali su svoj doprinos dizanju atmosfere tokom utakmice

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Partizan pobedio Olimpiju u Ljubljani

Najmlađi igrač u istoriji koji je dobio titulu NBA MVP- a (Most Valuable Player) Derik Rouz, nosiće adiZero Rose 2 u mečevima sezone 2011 – 2012. SPRINTWEB tehnologija, dovoljno lagana za skok, omogućava Deriku da ostane najbrži igrač, dok mu čičak traka u visini zgloba obezbeđuje sigurnost u skoku ka obruču.

Patike adiZero Rose nalaze se u podaji u Srbiji, a cena im je 12.490 RSD.

Povezana vest:  Umro Aleksander Sizonenko, najviši košarkaš svih vremena

DETALJI POTPISA: “Svi letovi otkazani”je fraza koja je izvezena na jeziku patike, ukazujući na to kako je Derikova igra na terenu promenila šanse rivalskih timova u predstojećoj sezoni. Unutrašnji uložak na sebi ima listu gradova – mesta profesionalnih košarkaških timova – prikazanu na isti način kao što su prikazane destinacije na aerodromskim tablama sa obaveštenjima o statusu leta. Pored svih gradova piše “otkazan”, dok samo pored Čikaga stoji ,“spreman za let”. Desna strana čičak trake nosi Derikov potpis, a na vrhu jezika je njegov broj 1.

SPOLJAŠNJI GORNJI DEO PATIKE: Tekstilni i sintetički materijali korišćeni su za izradu spoljnog dela patike u SPRINTWEB tehnologiji i pružaju sigurnost i udobnost. Dinamični sistem za učvršćivanje zgloba omogućava njegovo fiksiranje i bezbednost. Vrh patike izrađen je od kože i daje im izgled obuće za slobodno vreme.

Povezana vest:  Kecman očekuje težak meč u Valjevu protiv Metalca

SREDIŠNJI DEO ĐONA: SPRINTFRAME tehnologija omogućava manju težinu patike, u cilju uštede energije i kontrole pokreta. Izliveni deo EVA doprinosi da ova patika ima najlakši središnji deo đona.

SPOLJNI DEO ĐONA: Jedinstvena tekstura u formi riblje kosti i vulkanske erupcije pružaju optimalno prianjanje đona, i u isto vreme naglašavaju Derikovou eksplozivnu igru.

TEŽINA: 351 grama

Pošto nismo bili u mogućnosti da isprobamo patike, za sada, moramo da verujemo proizvođaču.