nikola_pekovic_5_par_hel

REGIONALNA LIGA

Nikola Peković: Idemo na pobedu!

 

Košarkaše Partizana čeka još jedan meč u Izraelu sa Makabijem. U subotu, od 19,00 časova vcrno bele očekuje utakmica 5. kola Regionalne lige gde će se ponovo sastati sa timom iz Tel Aviva.

U jučerašnjem evroligaškom duelu tim trenera Blata je odneo pobedu rezultatom 70:66. Sutrašnji duel će biti i prvi susret Makabija i Partizana u Jadranskoj ligi, iako je izraelski tim bio učesnik u sezoni 2002/2003, ali tada srpski šampion nije nastupao u regionalnoj ligi.

Povezana vest:  Zvezda ubedljiva protiv Solnoka

Makabi i Partizan mt:s dele prvu poziciju sa Union Olimpijom, sva tri tima imaju maksimalan učinak na startu takmičenja.

-Ono što nije valjalo na utakmici na nama je da ispravimo. Dosta je tu novih igrača, biće potrebno malo vremena da se svi uklope, da svako nađe pravu ulogu u timu. Mada, stručni štab to najbolje zna, svima će ukazati na ono što bi trebalo da se radi. Ja samo znam da će takav rad dati rezultat. Stvarno se svašta izdešavalo u dosadašnjem toku Evrolige i sigurno će se tako i nastaviti. Do kraja ćemo biti svedoci mnogih krugova. Jasno je da svako svakoga može da dobije. Biće tu puno rezultata koje niko nije očekivao. Imali smo jedan dan za sastanak, da analiziramo greške, da uradimo što bolje, da idemo na pobedu. Sigurno da neće nedostajati motiva, posebno jer smo videli da možemo da igramo – rekao je centar crno-belih Nikola Peković.

Povezana vest:  Alimpijević: Zvezda uz navijače može sa svima