partizan_pozdrav_par_efes

EVROLIGA

Partizan večeras u Pioniru dočekuje Šarloa

 

Košarkaše Partizana mt:s večeras očekuje veoma važan meč u beogradskom Pioniru. Crno beli dočekuju ekipu Šarloa u sklopu 3. kola Evrolige. Belgijski tim ima jednu pobedu i jedan poraz, dok crno beli žele da poprave svoj skor u dosadašnjem takmičenju u Evroligi.

Podsećanja radi crno beli su u Tel Avivu izgubili od Makabija dok su u srpskoj prestonici bili poraženi od Anadolu Efesa u prvom kolu elitnog košarkaškog takmičenja. Partizan i Šarloa se do sada nisu sastajali a cilj pulena Vlade Jovanovića je da stignu do prve pobede.

Povezana vest:  Raško Katić potpisao za Ostende

-Očekuje nas težak meč jer su oni dobili Efes u Istanbulu. Naš cilj mora da bude da odigramo agresivnije nego u Tel Avivu i da napredujemo iz dana u dan. Relativno smo se kasno i okupili. Činjenica je da nismo blistali u dve utakmice u Evroligi i da sve mora da bude bolje. Siguran sam da će tako biti. Sve bi bilo lepše da smo pobedili u četvrtak u Tel Avivu. Ni Makabi nije formirao ekipu, kao ni mi, što je bila naša šansa. Ali sada u četvrtak moramo da uz naše navijače slavimo – rekao je Milan Mačvan krilni centar crno-belih.

Povezana vest:  Studenti – košarkaši iz Srbije u ISBL