pesic_basketlend

Pešićeve lekcije juniorima

 

Veliku pažnju KK Crvena zvezda poklanja mlađim kategorijama. Crveno-beli u svojim redovima imaju veoma perspektivne generacije pionira, kadeta i juniora na čijim temeljima želi da gradi budućnost. Talentom se posebno izdavaja juniorska selekcija Crvene zvezde koja se u jedinstvenoj ligi (do 18 godina) takmiči sa ekipom čiju okosnicu čine momci rođeni 1995. godine, odnosno dve godine mlađi.

Povezana vest:  Vujošević: Bertans znao kakva je situacija u klubu

U Basket sitiju Svetislav Pešić održao je pokazni trening upravo juniorskom timu u prisustvu svih trenera mlađih kategorija, a ovakvi treninzi postaće praksa sve u cilju što bolje obučenosti mladih košrakaša. Pešić je bio veoma zadovoljan pristupom igrača na treningu, a koliki je značaj imala njegova poseta treningu objasnio je trener juniora Milan Mandarić:

– Na opšte zadovoljstvo svih igrača, ali i trenera, prisustvovali smo praktičnom predavanju jednog od najboljih stručnjaka. Svako od nas je posle ovog treninga bogatiji za jedno novo iskustvo. Zaista smo imali šta da vidimo i naučimo, a pogotovo ovi mladi momci – konstatovao je Mandarić.

Povezana vest:  Šakota: Zasuženo su pobedili, izgubili smo još jednog plejmejkera