marko_keselj_cz_derbi22. KOLO NLB LIGE

Kešelj želi pobedu!

 

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Zagreb, a loš utisak posle Niša i susreta sa Turk Telekomom mogao bi da se ispravi u duelu sa Cibonom. Cibosima je poraz u Beogradu u prvom delu NLB lige (72:51) bio jedan od težih ove sezone i sigurno neće taj meč lako zaboraviti.

Povezana vest:  NBA rezultati, ponedeljak 8. februar

-Poslednja četvrtina iz tog meča je pokazatelj da možemo da odigramo odbranu na vrhunskom nivou. Znamo da je ključ meča u defanzivi i moramo da zaustavimo Zagrepčane koji imaju sve linije u timu na vrhunskom nivou. Ne igraju slučajno u TOP 16 fazi Evrolige i osim kolektivne igre i dobre saradnje spoljnih igrača i centara odlikuje ih i pojedinačni kvaliteti – ocenjuje subotnjeg rivala Marko Kešelj.

Povezana vest:  NBA VESTI, Greg Popović se vratio na klupu posle dva propuštena duela

Cibona je teško ove sezone izlazila na kraj sa srpskim timovima. Osim crveno-belih, Cibosi su padali pred FMP-om i Hemofarmom.

-Moramo da primenimo recept iz prvog duela sa Cibonom. Požrtvovano i hrabro u odbrani jedini su garant da sa bodovima možemo iz Zagreba. Nedostajaće nam Bakić ali probaćemo da nadoknadimo njegovo odsustvo još većim požrtvovanjem. Protivnici kao što su Gordon, Tomas, Andrić ili Rožić svakako su za respekt ali i mi imamo naše adute – kaže Kešelj.

Povezana vest:  EVROLIGA, Jovanović: Nismo se snašli agresivnu igru Efesa

Duel u Zagrebu zakazan je za subotu u 19 sati i 15 minuta.