Zvezda se okreće susretu sa Nimburkom

CZ_Moja_ZvezdaVratili su se crveno-beli iz Zagreba još jednom pognute glave. Bez obzira što su sjajno odigrali drugo poluvreme, loš početak utakmice nikako nisu mogli da nadoknade, a u poslednjih 5 sekundi nisu imali ni dovoljno snalažljivosti da izbore produžetak. Ipak, pred našim momcima je utakmica koja je, bar u ovom trenutku, meč sezone. Nimburk dolazi u Pionir u utorak i ta pobeda odvela bi tim sa Malog Kalemegdana u osminu finala.
-Zaboravljamo Cibonu i već smo se okrenuli Nimburku. Mnogo problema nas prati u ovoj sezoni, u Zagrebu osim Bakića i Videnov se žalio na bolove u zglobu, to je povreda koju dugo „vuče“. Bez obzira na sve, koncentrisani smo na duel sa Česima, jer je to utakmica koja može da odredi našu sudbinu u Evropi. I kada smo imali skor od tri pobede bez poraza, govorio sam da ništa nije gotovo. Dolazi nam ekipa koja po imenu nije atraktivna, ali radi se pre svega o jednom stabilnom klubu i kvalitetnom protivniku. Neće nam biti ni malo lako, i baš zbog toga nam treba podrška sa tribina. Ne treba da pričam koliko bolje igramo sa navijačima, koliko nam znače pune tribine i ovo je sjajna prilika da publika ispuni Pionir i da nam bude šesti igrač – kaže Aleksandar Trifunović.
Šansu u Zagrebu dobio je i iskoristio Nemanja Nedović, koji se sve više nameće.
-Vratili smo se iz gotovo izgubljene situacije u Zagrebu i sigurno da nam je žao što nam je korak nedostajao za potpuni preokret. Drugo poluvreme protiv Cibone je i dobra najava ali i dobar pokazatelj kako treba da igramo protiv Nimburka. Važnost utakmice je velika, nakon Turk Telekoma ne smemo da ponovimo iste greške pred našim navijačima. Moramo da odigramo na nivou prethodnih mečeva u Evropi i uz pomo punih tribina da upišemo pobedu – rekao je Nemanja Nedović.
Prodaja karata za utakmicu protiv Nimburka počinje u ponedeljak. Karte se mogu kupiti u prostorijama
kluba na Malom Kalelegdanu u ponedeljak i utorak od 10 do 16 časova, a na blagajni hale Pionir u utorak od 14 sati.
Cena karte za tribine je 400, dok je parter 800 dinara.

Povezana vest:  Trinkijeri: Odbrana Marinkovića i igra u skoku ključne stvari za pobedu