lopta_u_kosu

Bakić: Želim da pomognem Metalcu

 

Novi košarkaš valjevskog Metalca Bojan Bakić (28) rekao je danas da je u taj klub došao u želji damu pomogne da izbori što bolji plasman u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS).

-Metalac ima bolju ekipu nego što to trenutni plasman pokazuje I nadam se da ćemo dobrim radom opravdati očekivanja navijača, trenera Boška Đokića i klupskog rukovodstvca – kazao je Bakić na promociji.

Povezana vest:  Novosti: Ðorđevića zamenjuje Kokoškov?

Bakić je rekao da je došao spreman jer je u letonskom Ventspilsu trenirao do 2. januara, a potom je individualno radio sa trenerom kojeg je sam angažovao. On je dodao da poznaje većinu novih klupskih drugova jer je u Metalcu 2010. igrao u Superligi Srbije.

Predsednik kluba Duško Đukanović ocenio je da je Bojan Bakić „pravi igrač“ za Metalac s obzirom na to da je „košgeter, ali I organizator igre“, te da je jedan od retkih koji je došao spreman. Đukanović je kazao da krilni centar Branislav Đekić iz Partizana nije prihvatio ponudu valjevskog prvoligaša da ga pojača „iako u Partizanu izgleda ne računaju mnogo na njega“.

Povezana vest:  Radonjić: Budućnost je izazov, ali želimo novu pobedu

On je najavio da se pregovara i sa drugim košarkašima na toj poziciji, a prema saznanjima agencije Beta najozbiljniji kandidat je Danilo Mijatović iz kragujevačkog Radničkog. Posle 14 kola u KLS Metalac ima četiri pobede i deset poraza.

Valjevci u nedelju u 19.30 dočekuju Tamiš iz Pančeva u 15. Kolu KLS.