vlada_jovanovic_par_krka

REGIONALNA LIGA

Jovanović: Igrači polako počinju da izlaze iz krize

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je večeras, posle pobede nad Krkom u Novom Mestu, da mu je drago, jer igrači polako počinju da izlaze iz krize.

-Drago mi je da pojedini igrači polako, ali sigurno izlaze iz krize, jer su nam potrebni za nastavak sezone, kako u Jadranskoj ligi, tako u Kupu i završnici domaćeg šampionata. Ovo je jedan stepenik u dizanju forme ekipe, nadam se da ćemo u narednom periodu rešiti pitanje prvog plejmejkera i nastaviti prvenstvo još bolji – rekao je posle utakmice u Sloveniji Jovanović.

Povezana vest:  PRIPREME PARTIZANA U BUGARSKOJ, Crno beli pobedili ETHA Engomis

Crno-beli su večeras u Novom Mestu savladali Krku sa 79:70 (23:14, 23:24, 17:19, 16:13) u utakmici 17. kola Jadranske lige.

-Moram biti zadovoljan pre svega pobedom. Imali smo jako dobrih, ali i lošijih momenata tokom utakmice. Mislim da su obe ekipe imale pritisak jer su vezali nekoliko poraza, pa smo i jedni i drugi bili pod imperativom pobede. Krka je ekipa koja ove godine uglavnom pobeđuje kod kuće i aktuelni je prvak Slovenije – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Bjelica potpisao za Fenerbahče

Trener crno-belih je dodao da gostovanje u Sloveniji nije bilo nimalo lako, ali da je pitanje pobednika odlučila dobra kolektivna odbrana srpskog šampiona.