svetislav_pesic_cz_oli

Svetislav Pešić: Gostovanje u Skoplju bilo je pun pogodak

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić izjavio je danas da je zadovoljan igrom svog tima u prijateljskom meču protiv Rabotničkog i ocenio gostovanje u Makedoniji kao veoma pozitivno. Zvezda je juče u Skoplju u okviru proslave 65. rođendana pobedila višestrukog makedonskog šampiona sa 88:75.

-Dvorana je bila prepuna, atmosfera sjajna. Proslava jubileja Rabotničkog bila je izvanredna i drago nam je da smo bili u prilici da svojim prisustvom sve to uveličamo. Utakmica je bila prijateljskog karaktera, ali nam je u velikoj meri poslužila kao dobra priprema za dalji tok Jadranske lige – rekao je Pešić.

Povezana vest:  Milojević: Možemo da se vratimo na pobednički kolosek

Trener crveno-belih dodao je da voli prijateljske utakmice na strani, jer je gostujući teren uvek bolji za napredak igrača. Senku na dobru partiju Beograđana bacila je povreda Nikole Vasića u finišu utakmice.

-Velika je šteta što se Vasić povredio. I kada sve dobro ide i kada dobro igramo, nešto mora da se desi loše. Na sreću ne radi se o prelomu, tako da nije opasno – rekao je Zvezdin trener.

Povezana vest:  Milojević se nada pobedi protiv Cibone u Ligi šampiona

Pešić je rekao da mu je žao što Nemanja Nedović nije mogao da igra zbog povišene temperature.

-Igrali smo u zaista lepom ambijentu. Posebno mi je drago da je u dvorani bio i znatan broj Zvezdinih navijača, ne samo iz Skoplja već i iz južne Srbije i cele Makedonije. Hvala im na podršci – poručio je Pešić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Hauard postao najbolji strelac u istorji Orlanda

U narednoj utakmici košarkaši Crvene zvezde 4. februara gostuju ekipi Radničkog iz Kragujevca.