vlada_jovanovic_par_krka

Vlada Jovanović: Sledi podizanje forme pred završnicu sezone

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je danas da je meč protiv Budućnosti veoma važan za crno-bele zbog osvajanje što boljeg mesta pred završni turnir Jadranske lige u Tel Avivu.

-U narednom periodu, pored toga što nam dolazi Budućnost, čekamo ozbiljne protivnike do kraja prvenstva. Borimo se, ne samo za ostvarenje primarnog cilja – plasmana na fajnal for, već želimo što bolji plasman i zbog bodovanja i zbog samog turinra. Trudićemo se da dižemo formu koliko je god to moguće zbog početka domaćeg prvenstva – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Beneton odustaje od košarke i odbojke

Crno-beli su u dosadašnjem toku regionalne lige zabeležili 16 pobeda i šest poraza, dok Podgoričani imaju učinak 15-6.

-Ove sezone smo odigrali jednu utakmicu koju smo izgubili i u kojoj nismo pružili pravu partiju. Budućnost gaji prepoznatljiv stil, agresivna košarka na oba dela terena. Posle pet utakmica koje smo odigrali na strani, računajući kup, sada se vraćamo u Pionir i očekujem da nastavimo sa kvalitetnim igrama – zaključio je Jovanović.

Povezana vest:  Crna Gora ponovo bolja od Srbije

Utakmica se igra sutra od 18 sati u hali Pionir, a uprava crno-belih je saopštila da će povodom međunarodnog Dana žena, ulaz biti besplatan za sve dame.